
JOGURT BEZ LAKTÓZY, BÍLÝ
Krémový jogurt bez laktózy je vhodný pro všechny, kteří trpí intolerancí laktózy, nebo prostě chtějí snadněji stravitelné jogurty. Vyrobili jsme je z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Obsah laktózy jsme rozštěpili pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Rozštěpení laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
Výživové údaje na 100g výrobku
Energie kJ | 283 |
Energie kcal | 68 |
Tuky | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,8 g |
Sacharidy | 4,6 g |
z toho cukry | 4,6 g |
Bílkoviny | 3,8 g |
Sůl | 0,1 g |

Složení produktu
mléko, mléčná bílkovina, enzym laktáza, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah laktózy méně než 0,01 %. Obsah tuku nejméně 3,5 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Skladujte při teplotě (2-8) °C. Po otevření urychleně spotřebujte. Varianty balení produktu: 180 g, 400 g.