
Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.
- 25 min.
- 4 porce
Ingredience
Brambory | 2 ks |
Mrkev | 2 ks |
Petržel | 2 ks |
Cibule | 2 ks |
Celer | 1 ks |
Tymián | 5 g |
Rajčata | 3 ks |
Protlak | 20 g |
Růžičková kapusta | 10 ks |
Slanina | 60 g |
Zeleninový vývar | 1,5 l |
Bazalka | 10 g |
Těstoviny farfalle | 300 g |
Bílý jogurt | 60 g |
Olivový olej |
Postup přípravy
- Na olivovém oleji orestujeme slaninu, dále očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu.
- Poté přidáme cibuli a tymián a také orestujeme.
- Přidáme protlak a pořádně orestujeme a promícháme se zeleninou.
- Směs zalijeme vývarem a přidáme rajčata a růžičkovou kapustu.
- Stranou si uvaříme těstoviny a brambory, které poté také přidáme do polévky.
- Nakonec přidáme nakrájenou bazalku.
- Podáváme s kopečkem Selského bílého jogurtu.