BIFI DRINK BEZ LAKTÓZY, VANILKA

BIFI DRINK BEZ LAKTÓZY, VANILKA

Jemné jogurtové mléko potěší tradiční vanilkovou příchutí. Vyrobili jsme ho pro vás z kvalitního mléka z prověřených farem. Laktózu jsme rozštěpili už při výrobě, proto se bude snadno trávit i lidem s laktózovou intolerancí. Přidanou vodu v něm nehledejte. Ani umělá aromata, barviva či konzervanty. Raději jsme přidali prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus a neodolatelnou chuť vanilky. Se speciálním dvouvrstvým víčkem si tento drink můžete vychutnat i za chůze, v autě, ve vlaku či na kole.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 343
Energie kcal 82
Tuky 3,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy 9,9 g
z toho cukry 9,8 g
Bílkoviny 3,3 g
Sůl 0,10 g

Složení produktu

mléko, vanilková složka 16 % (cukr, vanilkový extrakt, stabilizátor: pektin, přírodní vanilkové aroma, vanilkový prášek, regulátor kyselosti: kyselina mléčná), mléčná bílkovina, enzym laktáza, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/1 g). Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě (2-8) °C. Po otevření urychleně spotřebujte! Obsah laktózy <0,01g / 100 g

Ke stažení

Často kladené dotazy

Laktóza je disacharid označovaný také jako mléčný cukr, který tvoří 2–8 % sušiny všech druhů živočišného mléka. Laktóza se rozkládá v trávicím ústrojí za pomoci enzymu laktáza na jednodušší cukry (galaktózu a glukózu). Laktózová intolerance je způsobena částečnou nebo úplnou neschopností organismu produkovat enzym laktáza. Pokud je enzymu laktáza nedostatek, mléčný cukr se ve střevech nestráví a jeho přebytkem se pak živí přirozené střevní bakterie. Ty při jeho zpracování produkují plyny (CO2 či H2) a další látky, které dráždí tlusté střevo, a tím způsobují nadýmání, střevní koliky, průjmy a zvracení. Méně častými projevy jsou atopické ekzémy, nechutenství, pálení žáhy, pocit plnosti a bolesti břicha.
Produkty BEZ laktózy jsme vyrobili na základě průzkumu mezi spotřebiteli a četných žádostí našich zákazníků. Dle odhadů trpí v určité míře intolerancí laktózy cca 15–20 % populace České republiky. Do produktů přidáváme speciálně vyvinutý enzym, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť těchto výrobků.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.