SMOOTHIE, JABLKO-HRUŠKA-BANÁN-ŠPENÁT

SMOOTHIE, JABLKO-HRUŠKA-BANÁN-ŠPENÁT

Kombinace šťavnatých jablek, hrušek a banánů s čerstvým špenátem a kulturou BiFi jogurtu Hollandia vytváří v lahodném smoothie nápoji pestrou svěží chuť. Bez stabilizátorů, barviv a aromat. Smoothie je uzavřeno speciálním dvouvrstvým víčkem s názvem “comfort lid“, které vám dovolí vychutnávat si svůj nápoj za chůze, v autě, ve vlaku nebo třeba na kole.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 394
Energie kcal 94
Tuky 3,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g
Sacharidy 13 g
z toho cukry 12 g
Bílkoviny 3,2 g
Sůl 0,1 g

Složení produktu

mléko, ochucující složka 20 % (cukr, jablka 15 %, hruškové pyré 15 %, jablečná šťáva 13 %, banánové pyré 10 %, špenátové pyré 7 %, stabilizátor: pektiny, přírodní aroma, barvící extrakt ze světlice barvířské a spiruliny, koncentrát citrónové šťávy), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě (2-8) °C. Po otevření urychleně spotřebujte! Varianta balení produktu: 230 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.