
Dezert, který vykouzlíte jednoduše hned.
- 30 min.
- 4 porce
Ingredience
Bílý jogurt Hollandia | 250 g |
Vanilkový pudink | 1 balíček (cca 40 g) |
Cukr | 2 polévkové lžíce |
Vanilkový cukr | 1 balíček |
Máslové sušenky | 40 g |
Mléko | ½ litru |
Ovoce a meduňka na dozdobení | |
Formičky na pudink | 4 |
Postup přípravy
- Podle návodu připravte pudink, přidejte navíc 1 vanilkový cukr a nadrobno nalámané máslové sušenky. Nechte pudink pouze lehce vychladnout.
- Do vlažného pudinku vmíchejte jogurt. Hmotou naplňte formičky na pudink a uložte do ledničky nebo mrazničky.
- Poté co pudink ztuhne, vyklopte ho z formičky a dozdobte ovocem a listy meduňky.
Tip
Ovoce rozmačkejte s cukrem a topingem pokapejte pudink, nebo jej dozdobte medem a ořechy.