Jogurtový pudink

Dezert, který vykouzlíte jednoduše hned.
  • 30  min.
  • 4  porce

Ingredience

Bílý jogurt Hollandia 250 g
Vanilkový pudink 1 balíček (cca 40 g)
Cukr 2 polévkové lžíce
Vanilkový cukr 1 balíček
Máslové sušenky 40 g
Mléko ½ litru
Ovoce a meduňka na dozdobení
Formičky na pudink 4

Postup přípravy

  1. Podle návodu připravte pudink, přidejte navíc 1 vanilkový cukr a nadrobno nalámané máslové sušenky. Nechte pudink pouze lehce vychladnout.
  2. Do vlažného pudinku vmíchejte jogurt. Hmotou naplňte formičky na pudink a uložte do ledničky nebo mrazničky.
  3. Poté co pudink ztuhne, vyklopte ho z formičky a dozdobte ovocem a listy meduňky.

Tip

Ovoce rozmačkejte s cukrem a topingem pokapejte pudink, nebo jej dozdobte medem a ořechy.