SMOOTHIE, BROSKEV-MERUŇKA-RAKYTNÍK

SMOOTHIE, BROSKEV-MERUŇKA-RAKYTNÍK

Jemně rozmixované broskve a meruňky v kombinaci s lehce nakyslou chutí rakytníku jsou lahodným osvěžením. Kelímek plný vitamínu C a BiFi kultury. Bez stabilizátorů, barviv a aromat. Tento jogurtový smoothie nápoj je ideální volbou ke snídani, svačině... prostě kdykoliv. A díky speciálnímu dvouvrstvému víčku si ho můžete vychutnat i za chůze, v autě, ve vlaku nebo třeba na kole.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 395
Energie kcal 94
Tuky 3,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g
Sacharidy 13 g
z toho cukry 13 g
Bílkoviny 3,2 g
Sůl 0,08 g

Složení produktu

mléko, ochucujícící složka 20 % (cukr, broskve 20 %, meruňky 20 %, rakytníková šťáva 10 %, modifikovaný škrob, přírodní aroma, koncentrát citrónové a mrkvové šťávy), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/1 g). Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě (2-8) °C. Po otevření urychleně spotřebujte! Varianta balení produktu: 230 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.