
SMOOTHIE, BROSKEV-MERUŇKA-RAKYTNÍK
Jemně rozmixované broskve a meruňky v kombinaci s lehce nakyslou chutí rakytníku jsou lahodným osvěžením. Kelímek plný vitamínu C a BiFi kultury. Bez stabilizátorů, barviv a aromat. Tento jogurtový smoothie nápoj je ideální volbou ke snídani, svačině... prostě kdykoliv. A díky speciálnímu dvouvrstvému víčku si ho můžete vychutnat i za chůze, v autě, ve vlaku nebo třeba na kole.
Výživové údaje na 100g výrobku
Energie kJ | 395 |
Energie kcal | 94 |
Tuky | 3,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,9 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 13 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Sůl | 0,08 g |

Složení produktu
mléko, ochucujícící složka 20 % (cukr, broskve 20 %, meruňky 20 %, rakytníková šťáva 10 %, modifikovaný škrob, přírodní aroma, koncentrát citrónové a mrkvové šťávy), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/1 g). Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě (2-8) °C. Po otevření urychleně spotřebujte! Varianta balení produktu: 230 g.
Ke stažení
Často kladené dotazy
Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Další příchutě
Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia
Recept: Zeleninová quesadilla
Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!
Recept: Zeleninová polévka
Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.