
KRÉMOVÝ JOGURT FARMÁŘEK, TŘEŠEŇ
Jogurt je vyráběn z mléka z okolních farem a za dodržování všech postupů, které dávají jogurtům Hollandia jejich charakteristickou chuť. Po vyzrání z tanku je promíchán a plněn do kelímků. Třešňová příchuť obsahuje perfektně vyzrálé kousky třešní, které chutnají jako čerstvě natrhané.
Výživové údaje na 100g výrobku
Energie kJ | 358 |
Energie kcal | 85 |
Tuky | 3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 11 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Sůl | 0,1 g |

Složení produktu
mléko, ovocná složka 24 % (cukr, třešně 50 %, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, přírodní aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (2-8) °C. Varianty balení produktu: 125 g, 3 kg.
Ke stažení
Často kladené dotazy
Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Další příchutě
Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia
Recept: Zeleninová quesadilla
Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!
Recept: Zeleninová polévka
Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.