
BIO SELSKÝ JOGURT, ČOKOLÁDA
Jogurt vytvořený z bio mléka té nejvyšší kvality od našich kraviček a s prospěšnými bakteriemi Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Pravá bio čokoláda svou elegantní hořkostí zjemní kyselost jogurtu a přinese vám chuťový zážitek, který ovoce nikdy nedokáže. Příchuť, kterou ocení každý fajnšmekr a milovník čokolády.
Výživové údaje na 100g výrobku
Energie kj | 413 |
Energie kcal | 98 |
Tuky | 3,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,5 g |
Sacharidy | 14 g |
z toho cukry | 12 g |
Bílkoviny | 3,0 g |
Sůl | 0,1 g |

Složení produktu
mléko*, čokoládová složka 20 %* [cukr*, čokoláda 5 % * (cukr*, kakaová hmota*, kakaové máslo*), kakaový prášek*, sušené plnotučné mléko* nativní škrob*, zahušťovadla: karubin*, citrónová šťáva*], mléčná bílkovina*, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). * BIO surovina. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 180 g.
Ke stažení
Často kladené dotazy
Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Další příchutě
Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia
Recept: Zeleninová quesadilla
Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!
Recept: Zeleninová polévka
Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.