BIO BIFI DRINK, JAHODA S MÁTOU

BIO BIFI DRINK, JAHODA S MÁTOU

Jogurtový drink vyrábíme z bio mléka. Jahody i máta jsou v biokvalitě. Součástí balení jogurtových nápojů je speciální dvouvrstvé víčko s názvem “comfort lid“, které dovolí spotřebitelům vychutnávat si svůj nápoj za chůze, v autě, ve vlaku nebo třeba na kole.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 366
Energie kcal 87
Tuky 3,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy 11 g
z toho cukry 11 g
Bílkoviny 3,3 g
Sůl 0,1 g

Složení produktu

mléko*, ovocná složka 16 % * (třtinový cukr*, jahody* 21 %, koncentrát jablečné šťávy * 14 %, nativní škrob*, koncentrát šťávy z černé mrkve*, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy*, přírodní aroma, mátový extrakt* 0,015%), mléčná bílkovina*, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA5 106/1 g. Uchovejte při teplotě (2-8) °C! Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S)! Mírné uvolňování syrovátky není na závadu. Po otevření urychleně spotřebujte! *BIO surovina

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.