Mléko. Ovoce. Kelímek
Název „selský“ jsme pro jogurty, které zrají v kelímku, na trh v roce 1991 sami přinesli. Dodnes je děláme stejně – jogurt zraje při přesně sledovaných teplotách a v jasně stanovenou dobu, zatímco má ustláno na borůvkách, hruškách nebo třeba čokoládě. Ovocné příchutě nabídnou prvotřídní vyzrálé ovoce, bez nepotřebných aromat, barviv a stabilizátorů.

Nová receptura pro Selské ovocné jogurty je výsledkem naší snahy o pravý, poctivý jogurt – mléko, jak ho kravičky nadojí, a 55 % kusového ovoce v ovocné složce, bez nepotřebných aromat, barviv a stabilizátorů.
- prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
- vyzrálé ovoce prověřených vynikajících odrůd
- pečlivá kontrola všech surovin
- zrají v kelímku